Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Düşler gerçek olsun" diye koştular

“Düşler gerçek olsun” diye koştular

Vodafone’un sponsor olduğu 40. İstanbul Maratonu tamamlandı. Onlarca koşucu ise Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın (ALİKEV) düzenlediği kampanyaya destek olmak için maratonda yer aldı. Bu konuda konuşan ve 220 bin lira bağış topladıklarını belirten Av. Gürkan Korkmaz, bağışlar sayesinde bu sene 160 çocuğa burs verdiklerini söyledi.
-25 KASIM SON-
Maratonda koşucuların yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşu yer alırken, bunlardan biri de ALİKEV oldu. Her sene Maraton’a katılan ALİKEV koşucuları, bu sene de her kategoride yarıştı.
ALİKEV Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Korkmaz, Maratonla ilgili şunları söyledi:
“Maraton çok güzel geçti. Halk koşusunun yanı sıra 42K, 15K ve 10K yarışlarında da Ali İsmail’in düşleri peşinde, onun tişörtleriyle koşan onlarca koşucu vardı. Maratonda da 15 kişi koştu. Bunlardan biri de bendim.”
Toplanılan bağışlara da değinen Korkmaz, şu çağrıyı yaptı: “Bağış olarak şu anda 220 bin lira toplandı. Ancak kampanyamız devam ediyor. Kampanya 25 Kasım’da sonlanacak. Herkesi kampanyamıza bağışla destek olmaya çağırıyoruz. Bu sene bursiyer sayımız 160’a ulaştı. Tam 160 öğrenciye burs sağlıyoruz.” -Tamer Yazar-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER