Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel’İBRAHİM GÜL BELEDİYE BAŞKANI OLMALI’’

’İBRAHİM GÜL BELEDİYE BAŞKANI OLMALI’’

Adı MHP’den Belediye Başkan adayı olarak geçen işadamı Yıldırım Alpay, iki parti arasında ittifak olması halinde İskenderun MHP Belediye Başkan adayının İbrahim Gül olması gerektiğini söyledi.
İskenderun MHP Belediye Başkan adaylığı için pek çok kişinin kendi adını zikretmelerinden çok memnun olduğunu belirten Yıldırım Alpay, şu açıklamayı yaptı:
‘’ Çok kıymetli dost ve arkadaşlarım, yaklaşık iki aydır MHP İskenderun belediye başkanlığına aday olmamı istemeniz beni ziyadesiyle memnun ve onore etmiştir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı MHP Hatay Millet Vekili Lütfi Kaşıkçı beyefendiye ,MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt Beyefendiye ve İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu beyefendi’yede teşekkür ederim.
Sizlerinde bildiği üzere yerel seçimde’de HATAY’da ittifak olması söz konusu İskenderun’da seçime ortak aday İbrahim GÜL Beyefendinin olmasını temenni ediyoruz. İbrahim GÜL beyefendinin İttifak adayı olması durumunda kendisini canı gönülden destekleyeceğimizin kararını almış bulunmaktayız.’’
Alpay, kendisi gibi düşünenlere de hitaben.’’Benim gibi düşünen tüm Ülkücü büyüklerimin ve kardeşlerimin de Devletimizin , Milletimizin ve İskenderun’umuzun bekası için aynı duygu düşünce içerisinde olacaklarına inanıyorum. ‘’dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER