Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Hedefimiz 160 öğrenciye burs verebilmek.”

“Hedefimiz 160 öğrenciye burs verebilmek.”

Gezi sürecinin Antakya noktasında biriktirdiği acılardan biri olan Ali İsmail Korkmaz, adına kurulan ALİKEV (Ali İsmail Korkmaz Vakfı) ile kendisi gibi düşleri olan gençlere umut olmayı sürdürüyor. Konuya ilişkin kısa bir mesaj yayınlayan, Anne Emel Korkmaz, şunları söyledi:
“Dört sene önce çıktığımız bu yolda destekleriniz sayesinde birçok projeye imza attık. Bunların arasından beni en çok heyecanlandıran, öğrencilerimiz için oluşturduğumuz burs fonumuz. Hem Aliş’imin adı bu projeyle yaşıyor hem de yepyeni gençlere umut oluyoruz.
Her zaman söylediğim gibi, Ali İsmail’im çok duyarlı bir çocuktu. Doğayı, insanı ve hayvanı çok severdi. Bu sevgisi ile henüz 17 yaşındayken harekete geçip birçok güzel proje yaptı. Şimdi o yok. Acım hiç dinmeyecek ama onun mirasını eve kapanıp yas tutarak geçiremezdim. Sizlerin de desteği ile bir yola çıktık. Şimdi hedefimiz 160 öğrenciye burs verebilmek. Evet, denizde bir damla, ama bu damlanın çevresine yayacağı halkaların etkisini düşündükçe mutlu oluyoruz.”
11 Kasım’da İstanbul Maratonu’nda 250 kişinin bu hayalleri gerçek kılmak için ‘Düşlere Güç Ver’ dediğini ve hep beraber koştuğunu, yürüdüğünü ifade eden Emel Korkmaz, bundan sonra da gelecek yardımlara açık olduklarını ve daha çok desteğin “daha çok düşün gerçeğe dönüşmesi” anlamına geleceğini dile getirdi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER