Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSürücülerin trafik akış karmaşası tepkisi…

Sürücülerin trafik akış karmaşası tepkisi…


Dolmuş ve servis şoförlerle Odada bir araya gelen İskenderun Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Erol Akın trafik akış yönlerinin değişikliğiyle yaşanan sorunlara dikkat çekti, “Tam bir keşmekeş!” dedi
İskenderun’daki trafik akış yönlerinin değiştirilmesiyle yaşanan sıkıntıları dile getirmek üzere servis ve dolmuş sahipleri ile sürücüler Oda Başkanı Erol Akın’la bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan battı-çıktı projesinde ciddi çalışma gösterilerek oda olarak destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Erol Akın “Esnafımız yaralanmadan, nasıl sorunu bertaraf ederiz biz onun peşindeyiz. Amacımız bağcı dövmek değil, üzüm yemek. Esnafı kışkırtacak olsak, bu altyapı yapılırken elli defa… ki ben esnafıma müteşekkirim ve bunu da her seferinde söylemişim, kendileri takdir ederler. Benim esnafıma ‘Aman arkadaşlar susun, daha iyi olacak’ gibi telkinlerimiz olmuştur. Belli hatlar tamamen çalışmaz oldu, o zaman bile insanları biz sakinleştirdik” diye konuştu.
ŞAKA MI YAPIYORSUNUZ DEDİM!
Daha önce de Ulucami caddesinin E-5’den itibaren çıkış olmayacağını beyan ettiklerini hatırlatan Oda Başkanı Akın “Burası tepe mahallelerinin ana arteri, başka çıkış alternatifimiz yok. Çıkış alternatifimizin bir Pınarbaşı, biri burası. Şaka mı yapıyorsunuz dedim! Buraya hizmet veren toplu taşıma araçlarımız var. Oraya hizmet veren Yıldırım tepe, bunlar nereden girecek? Kanal boyu var, bir de Devlet Hastanesi Acilin orası var, olay keşmekeş! İlkokul, ortaokul talebesi taşıyan servisler var. Öğrenci servisten iner inmez, elinden kopacak karşıya geçecek veya sen önlemini alacaksın, çocuğu karşıya geçirmenin yollarını arayacağız. Okul çıkışında da çocuk yolu karşıdan karşıya geçecek” şeklindeki değerlendirmede bulundu.
Kasım’da ayında bitmiş bir karar için kendisine görüş sorulduğunu da aktaran Oda Başkanı Akın, değişmeyecek olmasına karşın dolmuş ve servisçilerin görüşünü de istediklerini vurgulayarak “Değişmeyecekse bana niye görüş soruyorsun! Ben zaten her gün arkadaşlarımla görüşüyorum. Bana resmi yazıyla sormamışsın, işi bitirmişsin bana görüş soruyorsun bu böyle olmaz! Temennim odur ki, şu alınan kararlar inşallah düşündüğümüzün çok daha hayırlısı olur ben hiç öyle olamayacağı kanaatindeyim. Söz konusu sorunları dile getireceğim, çünkü bu memlekette yaşayan, yollardan ekmek yiyen bizleriz, düzgün çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER