Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Bu cani herkesi öldürür”

“Bu cani herkesi öldürür”

İskenderun ilçesinde, ödevini yapamadığı gerekçesiyle öz babası tarafından dövülerek komalık olan 6 yaşındaki Mertcan Y. 3 gün yoğun bakım ünitesinde süren yaşam mücadelesini kaybetti.

2 Ocak Çarşamba günü yaşanan olay sonrası, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve bir süre önce beyin ölümü gerçekleşen Mertcan, makineye bağlı olarak nefes alıyordu.

Hastane morguna getirilen minik çocuğun ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Hastane morgunun önünde oğlunu öldüren Baba Mehmet Ali Y’nin annesi Halide Özbahçeci bu olaylar öncesinde her gün uyuşturucu kullanan ve hırsızlık yapan oğlunu defalarca şikayet etmesine rağmen adliyeden kendisinden önce çıktığını ifade ederek “Sen o caniyi nasıl bıraktın! O benim çocuğumu acımadan öldürdü. Annesini döverken 15 Martta çıkıp şikâyet ettim. Siz onu bıraktınız, benden önce eve geldi. 9 ay on üç gün ertelenir mi bir mahkeme, o esnada herkesi öldürür bu cani ya! Ya bu nasıl adalet?” şeklinde tepki gösterdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER