Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Sahte ittifakları reddediyoruz"

“Sahte ittifakları reddediyoruz”


.
Partisinin Defne ilçe binasının açılışını yapmak üzere önceki gün Hatay´a gelen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Samandağ´ı da ziyaret etti ve Antakya´da basın toplantısı düzenledi.

DSP´nin Defne adayı belirlendi
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 31 Mart yerel seçimlerinde Defne Belediye Başkanlığı için Mehmet Güzelyurt´u aday gösterecekerini açıkladı. DSP Hatay İl Başkanı Mehmet Karaçay ve ilçe başkanları ile yöneticilerin de katıldığı açılış ve ziyaretlerde konuşan Aksakal, partilerin ´ittifak´ adı altında halkın aklımızla alay ettiğini savundu.

DSP Genel Başkanı Aksakal, “CHP kendi çizgisi dışına çıkmış birçok yerde sağcı aday göstermiştir. ´Temiz belediyecilik´ diye yola çıkan AKP´de istifa ettirilenbelediye başkanları, temiz belediyecilik yaptıkları için mi istifa ettirildi?AKP, ´temiz belediyecilik, temiz toplum, temiz çevre´ iddiasıyla milleti kandırma gayretine girmiştir. En büyük destekçisi de sözde milliyetçi olan partidir. Demokratik Sol Parti olarak 31 Mart ´ta yapılacakyerel seçimlere giderken, sahte ittifakları reddediyoruz ve kendi adaylarımızla seçime gidiyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER