Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Erzin’e hizmet borcumuz var!”

“Erzin’e hizmet borcumuz var!”


Millet İttifakı Erzin Belediye Başkanı adayı İYİ Partili Ökkeş Elmaoğlu doğduğu büyüdüğü ekmeğini yediği bu güzel memleketi, Erzin’e hizmet borcunu yerine getirirken, hak ettiği yere de hep birlikte getirmek istediğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe birası önünde Millet İttifakı’nın coşkulu partili topluluğuna hitaben konuşan Erzin Belediye Başkan adayı İYİ Partili Ökkeş Elmasoğlu çok güzel bir seçim dönemi geçireceklerini belirterek “Böylesine onurlu, önemli bir o kadar da sorumluluk gerektiren bu göreve üç kişi aday adayı olarak yola çıktık. Parti Meclisimiz tarafından Millet ittifakı adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisinden Erzin Belediye Başkan adayı olarak görevlendirilmiş bulunuyorum” dedi.

Seçim kampanyası boyunca MHP-AKP ittifak adayı olarak gösterilen Hüseyin Gökçe’ye de başarılar dileyen Elmasoğlu “Çok nezaketli, birbirine karşı kırıcı olmayan bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Tüm dostlarımızın ve partililerimizin de aynı duyarlılığı göstermelerini kendilerinden bekliyorum. Bizler farklı bir siyaset anlayışının temsilcileri olmak zorundayız. Bizim amacımız Erzin’imize hizmet olacak. Benim bu göreve talip olurken tek bir düşüncem vardı; doğduğum büyüdüğüm ekmeğini yediğim bu güzel memleketimiz, Erzin’imize hizmet borcumuzu yerine getirirken, hak ettiği yere de hep birlikte getirmek, buraya taşımak. Bunu yaparken de, adaletli, şeffaf, birbirini ötelemeyen sevginin saygının hakim olduğu hizmetin öne çıktı bir yönetim anlayışı sergilemek. İnsanların birbirlerini sevmesini sağlamak, Erzin’i hep birlikte yönetmektir” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER