Çarşamba, Ekim 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAKP VE MHP’NİN EZBERİ BOZULDU!”

AKP VE MHP’NİN EZBERİ BOZULDU!”

Erzin Dörtyol ve Payas’da seçim çalışmalarına katılmak Hatay’da bulunan HDP Adana Milletvekili Tülay Hamitoğlları Oruç yerel seçim stratejilerinin AKP ve MHP’nin ezberini bozduğunu söyledi.
Partisinin İskenderun ilçe teşkilatında açıklama yapan HDP Milletvekili Tülay Hamitoğlları Oruç, partilerine dönük Türkiye’nin dört bir yanında ağır baskıların bulunduğunu aktardı.
Hamitoğlları Oruç, özellikle son süreçte partilerinin yerel seçimlerle ilgili almış olduğu önemli stratejik kararlara vurgu yaparak “Bugün AKP-MHP iktidarının ezberini bozan bir yerde duruyor olmasını, kendilerine göre bunun ağır bedelini bir biçimiyle bize ödetmeye çalıştıkları ortadadır. Bu saldırılar, bakın mesela İskenderun’da bizim adayımız yok! Buna rağmen bir saldırıya uğruyorsak, bunun altında yatan en temel sebebin partimizin merkezi düzeyde almış olduğu ve yerellerde adım adım uygulanan bu stratejik kararın kendisidir. Bugün AKP ve MHP iktidarı; sizler de bu değerlendirmeleri yapmışsınızdır, kesinlikle böyle bir kararı, böyle bir yaklaşımı, sonucu beklemiyordu. Tabi ki bizim bunu en iyi şekilde kamuoyuna anlatmamız gerekiyor. Anlaşılmayan yerleri olmaya bilir” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER