Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAKARCA KÜTÜPHANE SEVİNCİ YAŞADI

AKARCA KÜTÜPHANE SEVİNCİ YAŞADI

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nun koordinasyonu ve Minik eller Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin katkılarıyla, Akarca İlkokulu kütüphaneye kavuştu.
Açılış töreniyle Akarca İlkokulu’na kazandırılan kütüphanede; çeşitli yaş gruplarına hitap edecek çok sayıda kitap öğrencilerin beğenisine sunuldu.
Açılış törenine Kaymakam İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, Akarca İlkokulu Müdürü Ziya Kınalı, Akarca Mahallesi Muhtarı Erdoğan Sert, Minikeller Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Sevgi Saraylıoğlu, çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.
Öğrenciler ile birlikte açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sınıfları tek tek ziyaret ederek, öğrencilere hediye dağıtan Kaymakam Yönden, onlarla yakından ilgilenerek herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbetlerde bulundu.
Akarca İlkokulu ve Anaokulu öğrencileri ile Minikeller Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin kaynaşmasına vesile olan açılış töreninde; Kaymakam Yönden, çocuklar ile pasta etrafında toplanıp birlikte yiyerek günün mutluluğunu paylaştılar.
Kaymakam Yönden, veliler ve mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek, herhangi bir sorun ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde bilgi aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER