Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPerde Kapanmadı, Daha Yeni Başlıyor…

Perde Kapanmadı, Daha Yeni Başlıyor…

Samandağ’da seçimler öncesi başlatılan “Halk Hareketi” öncülerinden olan, genç işadamı Ayhan Kara, desteklediği DSP Adayı Yusuf Ziya Kuzu’nun yarışta seçimi kaybettiğini kaydederken, siyaseti meşru zeminde yapmadıklarını öne sürdüğü çevrelere de mesaj halinde, “Temiz siyasete zerre kadar inancınız ve tahammülünüz yok! Taptaze bir fidan gördünüz, ayaklarınızın altına almak istiyorsunuz, yok etmek istiyorsunuz, ki insanlar o kocaman çürük gövdenizle kıyaslayamasın. Kimileriniz, perde kapandı sanıyor, ama biz daha yeni başladık” dedi.
İşadamı Ayhan Kara’nın Samandağ seçimleri değerlendirmesi şöyle:
“31 Mart seçiminin kazananı Refik Eryılmaz’ı samimiyetle kutluyorum ve başarısını diliyorum. Zira başarısı, biz Samandağlıların mutluluğu olacaktır. Bu vesileyle, seçilen ekibin her doğrusunu alkışlayacağımı, her yanlışın da karşısına dikileceğimi bilmenizi isterim. Bir halk hareketi olarak çıktığımız yolda, sırf muhalif olduğumuz için iktidara çalışmak ve proje olmakla suçlandık. Bu itham ve iftiralara gereken cevapları verdik. Basit birer ‘dil sürçmesi’ olarak lanse etmeye çalıştıkları bu hakaret ve iftiralar, siyasi nezaketsizlik olarak tarihte bir köşede kendi hanelerinde utanç olarak duracak. Siyasi partiler, seçime girmek için kurulur. Halkı çaresiz ve alternatifsiz bırakmayı mutlak başarı olarak addeden zihniyetin aksine, vatandaşımızın seçimini özgür iradesiyle yapması için bir seçenek olarak ortaya çıktık. Adayımız Yusuf Ziya Kuzu, kağıt üzerindeki HBB Adayımız için oy istemediğini her toplantıda defalarca dile getirdi. Halkımız, takdir ve teveccühünü sandıklara yansıttı. Her dört Samandağlıdan birinin güvenine nail olduk. Bu bizim için mutluluk verici. İlçe binası, tabelası, üyesi, seçmeni ve bütçesi olmayan DSP ile ciddi bir başarı kazandığımız kanısındayım. Samandağ Belediye Meclisi’nde ‘Sözümüz Var Meclisi’ni ve DSP’yi temsil edecek olan dört kardeşimize güveniyoruz ve her daim yanlarında olacağız.”
Ayhan Kara, mesajının ikinci bölü-münde, “Kıymetli hemşerilerim” başlığı altında, tenzih etmek suretiyle “Adrese Teslim” şeklinde şu cümleleri kullandı.
“Samandağ’daki kimi siyasi vampirler, sosyal medya müptelaları ve onların arsız maşaları, nakden gönül verdikleri parti kazansın diye, on binlerce insanın ekmeğiyle oynayacak kadar alçalabildiler. Kendileriyle paralel düşünmeyenlerin ortağı olduğu şirketi hedef gösterecek kadar ruhsuzlaşıp arsızlaşabildiler. Naftalin kokulu bu siyasiler, seçimden seçime yaptıkları gibi, tozlu raflardan inerek, yakalarındaki fiyat etiketlerini gururla taşıyarak kendilerini siyasi pazarlara çıkardılar. Küflü ve çatallaşmış dilleriyle, karşı fikir sahiplerine kin püskürten Bit Pazarı Politikacıları, ‘Nifak Tohumu’ ekmek için ‘Paslı Cımbızlarıyla’ kelime seçtiler. Kötüye endekslenmiş beyinleri daha az paslı değil; vicdanları, dilleri, hele o eşek arıları ısıracısası parmakları yok mu… Kin aşıladılar, zehir akıttılar. Bilin ki, siz köhnemişlere karşı mücadele etmeye devam edeceğiz ve siz, kendi öfkenizde boğum boğum boğulacaksınız. Haddinizi aştığınızı biliyorsunuz ve kırdığınız kalpler, özrünüzü bilesiniz ki kabul etmeyecek.
Temiz siyasete zerre kadar inancınız ve tahammülünüz yok. Taptaze bir fidan gördünüz. Ayaklarınızın altına almak istiyorsunuz, yok etmek istiyorsunuz, ki insanlar o kocaman çürük gövdenizle kıyaslayamasın.
Kimileriniz perde kapandı sanıyor, ama biz daha yeni başladık!”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER