Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelARZU ETTİĞİMİZİ ALAMADIK, YENİDEN KOLLARI SIVIYORUZ…

ARZU ETTİĞİMİZİ ALAMADIK, YENİDEN KOLLARI SIVIYORUZ…

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı, yerel seçim sonrası, Belediye Başkan Adayları, SKM Başkanları ve İlçe Başkanlarıyla sonuçları değerlendirirken, arzu edilen sonucun alınamadığına vurgu yapıldı. Toplantıya; Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Büyükşehir Adayı Av. Ahmet Yıldız, İlçe Belediye Başkan Adayları, SKM Başkanları Ve İlçe Başkanları katıldı.
Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, tüm adaylara ve teşkilat mensuplarına, ötekileştirmeden ve herkesi kucaklayarak özverili bir seçim süreci yürüttüklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:
“Öncelikle seçim sonuçları, ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçimler bitti, sonuçlar ortada. Şimdi herkes milletin iradesine saygı duymak zorunda.
Kazananın Hatay, Türkiye olması temennisiyle, seçilen belediye başkanlarına başarı diliyoruz. Bizler, Saadet Partililer olarak, tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’ımızda da, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden bir seçim süreci gerçekleştirdik. Herkesle bir araya gelebilen tek parti olarak, bu süreç içerisinde gezmediğimiz mahalle, dolaşmadığımız sokak kalmadı. Her haneye ulaşmaya çalıştık. Kendimizi tanıttık, projelerimizi anlattık. Biz bu sonuçlardan kendi üzerimize düşeni çıkarıp, kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Arzu ettiğimiz neticeyi aldığımızı söyleyemeyiz. Özellikle Payas ve Altınözü ilçelerimizde çok iddialıydık. İyi bir yüzdelik oy oranına ulaşsak da, kazanamadığımız için üzgünüz. Türkiye geneline baktığımızda, oy oranımızı arttırıp birçok ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazandık. Saadet Partimiz, kilit parti olmaya devam edecek.
Kampanya sürecinde, gece-gündüz adaylarımızla birlikte çalışan teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarına, SKM başkanlarına, meclis üyesi adaylarımıza, sandık görevlilerine ve destek veren tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yapılan seçimlerin, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor ve önümüzdeki seçimler için yeniden kollarımızı sıvıyor ve çalışmaya başlıyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER