Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel'Önce Saygı Sonra Skor'

‘Önce Saygı Sonra Skor’

Belen Sebati Günenç İlkokulu 2-D Sınıfı öğrencileri, devam eden okul futbol turnuvaları kapsamında boy gösterdikleri müsabakalarda hem skor açısından hem de centilmence mücadele ve performansları gözlerden kaçmıyor.

Okulun bahar etkinlikleri kapsamında devam eden mücadelelerin hakemlik görevini, organizasyon ve tertip kurulu sınıf öğretmenlerinden Sıtkı Törer ve Osman Güneri’nin üstlendiği turnuvada kıyasıya mücadele dikkatlerden kaçmadı. Okulda devam eden turnuvalar öğrenciler ve velileri tarafından ilgiyle takip ediliyor.

ÖNCE SAYGI PANKARTIYLA ÇIKIYORLAR

Okulun turnuva organizasyonlarını üstlenen 2/D sınıfı öğretmenlerinden aynı zamanda eski futbol hakemi. Güneri, turnuvanın centilmence geçtiğini belirterek “Turnuvamızda ana tema, mücadele ederken rakibe saygılı olmaktır. Futbol müsabakalarımız bahar havasında geçiyor. Spora ilginin ve yönlendirmelerin bu yaş grubunda başlaması gerektiğini ve mutlaka ilkokul müfredatlarında spora daha çok yer verilmesi gerektiğinin düşünüyorum. Hedefimiz önce saygı, sonra şampiyonluktur.  Maçlara, öğrencilere örnek teşkil etmesi için “önce saygı “ pankartı hazırlayıp çıkıyoruz.

Centilmenliğin örneklerinin de sergilendiği turnuvada 2/D sınıfı takımının, son oynadığı maçta rakibini 3-2 mağlup ettikten sonra sahadaki rakip takım arkadaşlarını teselli edip sarılarak tebrik etmeleri veli ve okul idareci ile öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı.

BİLGE’DEN GALİBİYET PASTASI

Galip gelinen maçın ardından İskenderun Bilge Kırtasiye işletmecilerinden Ramazan Kaya, 2/D sınıfı öğrencilerine galibiyet pastası ikram ederek şampiyon olmaları halinde bütün takıma forma sözü verdi. Kaya “Öğrencilerin bu tür organizasyonların içinde saygı ve sevgi parolası ile bulunmaları bizleri mutlu ediyor. Bilge ailesi olarak öğretmen ve öğrencileri tebrik eder hayat boyu başarılar dileriz. Eğitim alanında atılacak her türlü organizasyonun içinde yer almak isteriz. Çocukları mutlu şekilde görmek bizleri çok daha mutlu ediyor. Bu ve benzer organizasyonları başarıyla yürüten Sebati Günenç İlkokulu’nu tebrik ederiz” dedi.

Son olarak Osman Güneri de“ Bizlere bu ve bunun gibi imkanları, bu güzel çalışma ortamları sunan okul müdürümüz, müdür yardımcımız ve değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Öğrencilerime pastalı sürpriz yapıp çocuklarımın yüzlerinde tebessüm oluşturan Bilge Kırtasiye ailesine de teşekkür ederim. Önce saygı, sonra skor” diyerek sözlerine son verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER