Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMİLLET PARKINDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

MİLLET PARKINDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

İskenderun Millet Parkında düzenlenen Çocuk Şenliğine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın annesi Hacı Pervin Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, kuran kursu öğrencileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarken daha sonra minikler tarafından Kur’an Kerim tilaveti, hadisler, şiirler, ilahiler ve sureler okundu.

İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, programda emeği geçen başta hocalarım olmak üzere tüm velilerime böyle güzel işler yaptıkları için çok teşekkür ediyorum diyerek şunları söyledi:

“ Allah onlardan razı olsun. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Ne yaparsak küçük yaşta yapıyoruz. Ağaç yaşken eğilir diyoruz. Miniklerimizin öğrendikleri dualar, öğrendikleri sureler inşallah ömür boyu hafızalarında kalacak. Bu güzel faaliyetler için hepinize şükranlarımı sunuyorum “

İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu ise, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nı Ankara’da olduğunu belirterek, ”Başkanımızın sizlere çok selamları var. Belediye olarak imkanlar ölçüsünde gönül belediyeciliği kapsamında vatandaşların yararına düzenlenen her türlü sosyal projeye destek olacaklarını bundan dolayı da mutluluk duyduklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından program çeşitli aktiviteler ile sona erdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER