Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“KIRIKHAN’I SEVİYORUM, YERE ÇÖP ATMIYORUM KAMPANYASI BAŞLATTI”

“KIRIKHAN’I SEVİYORUM, YERE ÇÖP ATMIYORUM KAMPANYASI BAŞLATTI”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, toplumu bilinçlendirme, hijyen ve sağlıklı bir şehir farkındalığı yaratmak için “Kırıkhan’ı Seviyorum, Yere Çöp Atmıyorum” kampanyası başlattı.

02.05.2019 Perşembe günü Başkan Yavuz’un Belediye temizlik işleri müdürlüğüne verdiği talimatlar doğrultusunda Cumhuriyet İlkokulunda başlatılan kampanyaya Belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katılım sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “Kırıkhan belediyesi olarak başlatmış olduğumuz “Kırıkhan’ı Seviyorum, Yere Çöp Atmıyorum” Temizlik kampanyamız kapsamında ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu öğretmen, öğrencilerimizle birlikte belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz, okul etrafı Aydınlı Cami etrafı ve Mesire alanında çöp toplama işleri yapıldı. Bu kampanya ile öğrencilerimiz başta olmak üzere toplumumuzu bilinçlendirme ve farkındalık oluşturabilmektir. Temiz şehir hepimizin hakkı olduğu gibi böyle kampanyalara hepimizin katılım sağlamasıda çok önemlidir. Kampanyamız bugünden sonra da devam edecektir” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER