Pazartesi, Ekim 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTürk ve Suriyeli Gençleri Kaynaştıracak Proje

Türk ve Suriyeli Gençleri Kaynaştıracak Proje

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Kaymakamı Dr. Yusuf Güler Türk ve Suriyeli gençleri kaynaştırmak, dostluğu kardeşliği, sevgiyi arttırmak amacıyla hazırladıkları projenin başbakanlıkça kabul edildiğini söyledi.

İzmir’in Çiğli İlçesine tayini çıkan Kaymakam Dr. Yusuf Güler, Başbakanlığın yapılan incelemenin ardından projesi kabul edilerek 650 bin TL ödenek çıkarıldığını belirterek “On bin metrekarelik alan belediyece temin edilerek çalışmalara başlandı” dedi.

Kaymakam Yusuf Güler, 10 bin metrekarelik alanın 5 binine modern halı saha ve geniş kapsamlı sosyal tesisler, ışıklandırma sistemi yapıldığını vurgulayarak, çalışmalar devam ederken tesisin bu ay sonunda hizmete gireceğini de söyledi.

Tayininin İzmir’in Çiğli İlçesi’ne çıkmasına karşın Kaymakam Güler, tesisin açılışında hazır bulunacağını vurgulayarak, “Amaç, Türk ve Suriyeli çocukların, gençlerin, yetişkinlerin kaynaşmasını, kardeşçe yaşamalarını sağlamaktır. Sahada çeşitli etkinliklerde yapılabilecek. Ayrıca 500 kişilik tribünü de bulunan halı saha halka açık ve ücretsiz olacak” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER