Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelFatih Anadolu Lise Spor da dikkat cekiyor

Fatih Anadolu Lise Spor da dikkat cekiyor

2018-2019 eğitim öğretim sezonunda birçok etkinliğe katılan İskenderun Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, elde ettikleri başarılarla göğüsleri kabarttı.

Alınan başarılarla ilgili değerlendirmede bulunan Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Sarı, sportif ve sanatsal dallarda katıldıkları yarışmalarda aldıkları sonuçlarla kendilerini gururlandırdığını dile getirerek “Kız ve erkek voleybol takımımız, Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde liseler arası voleybol turnuvasında şampiyonluğa uzandı. Liselerarası Fuat Gezgin anısına düzenlenen münazara yarışmasında ise öğrencilerimiz, okulu en iyi şekilde temsil ederek birinci oldu. Yine Gençlik Haftası dolayısıyla kompozisyon yarışmasında öğrencilerimiz ilk iki sırada yer alarak göğsümüzü kabarttı. ‘Mustafa Kemal’i Anmak’ konulu resim yarışmasında öğrencilerimiz, finale kalıp mansiyonla ödüllendirildi. Bu süreçte bir öğrencimiz de sutopu milli takımına seçildi. Müzik grubumuz fizy liselerarası ulusal müzik yarışmasında 230 okul arasında dördüncü oldu” şeklinde konuştu.

Yaklaşan üniversite sınavında da öğrencilerine güvendiklerini dile getiren Okul Müdürü Kadir Sarı “Okulumuz, sadece spor ve sanatsal alanlarda değil, eğitimde de önemli bir noktadadır. Yaklaşan üniversite sınavlarında da adından bir kez daha söz ettirecek. Bu başarıda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci, memur ve hizmetlisine kadar herkese teşekkürü bir borç bilirim. Başarılarımız tesadüfi değildir. Çalışarak, elde edilen başarıdır” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER