Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHATİAB CHP HEYETİNİ AĞIRLADI

HATİAB CHP HEYETİNİ AĞIRLADI

HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fethi Açıkel, CHP milletvekilleri İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Mahmut Tanal, Gürsel Tekin ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker ile Kadıköy Çiftehavuzlar Büyük Kulüp’te verilen kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıda, HATİAB Başkanı İbrahim Güder, Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri olan, Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Urlu, Mercedes Benz Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, ORGE Elektrik Taahhüt A.Ş. CEO’su Nevhan Gündüz, Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Urlu, Focus Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dolapçıoğlu, ASİ Künefeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görgen, AKSA Jeneratörleri Barbara bölge Bayisi Ethem Özdemir, Süleyman Soydal, ve Av. Berna Bulgurcu, Av. Mustafa Kıyran’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya HATİAB üyesi iş insanları, Kemal Çoşkun, Dr. Ahmet Abacı, İrfan Karslı, Mustafa Karslı, Dr. Özgür Özmen, Gönül Genç, Hülya Demirtaş, Işık Yılmaz, Mehmet Aker katıldılar.

Kahvaltılı Toplantıda 23 Haziran Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili düşünce ve görüşler konuşuldu. Toplantıda katılan konuklar sırayla görüşlerini anlattılar.
CHP Milletvekili Gürsel Tekin 23 Haziran seçimlerinin bir demokrasi mücadelesi olduğunu belirterek tüm İstanbulluların sandık başına gidip oy kullanması gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fethi Açıkel konuşmasında kendisininde bir Hataylı olmasından dolayı HATİAB’ın değerli yönetim kadrosu ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek HATİAB Yönetimine ve Kurul üyelerine bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir; Mehmet Güzelmansur ve Suzan Şahin de HATİAB Başkanı İbrahim Güder nezdinde tüm HATİAB camiasına bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür etti.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da, Hatay iş dünyasının önünün açılması ve ekonomisinin büyümesi için acilen kalkınmada öncelikli 5. Katagoriye alınması gerektiğini belirterek 23 Haziran seçimlerinin önemini ve herkesin oy kullanmasını söyledi.

HATİAB Başkanı İbrahim Güder, HATİAB’ın binlerce çalışan istihdam eden değerli iş insanı üyelerinin bulunduğu önemli bir STK olduğunu belirterek seçimlerin ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olması dileklerini belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER