Salı, Ekim 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelZORLU, 560 ÖĞRENCİDEN BİRİ OLDU

ZORLU, 560 ÖĞRENCİDEN BİRİ OLDU

Hatay’ın İskenderun İlçesinde biri devlet okulu öğrencisi İlker Zorlu LGS (Liselere Giriş Sınavı)’ndan 500 tam puan alarak Türkiye genelinde 560 öğrenciden biri oldu. Zorlu, Robert Kolejinde okumak istiyor.
İskenderun Atatürkçü Düşünce Ortaokulu Öğrencisi İlker Zorlu, hiçbir özel etüt veya kurs desteği almadan, sadece okulun hafta sonu verdiği geliştirme kursuna giderek ve düzenli çalışarak 500 tam puan alma başarısını gösterdiği bildirildi. Ekonomik kriz nedeniyle işten çıkarılan ve hala işsiz olduğu öğrenilen baba İlhan Zorlu ve eşi Sibel Zorlu’ya bu gururu yaşatan İlker Zorlu’nun en büyük hedefi ise Robert Koleji’ne gitmek. Robert Koleji dışında Galatasaray Lisesi ve Ankara Fen Lisesi tercihlerini de bulunacağını belirten LGS Şampiyonlarından İlker Zorlu, Motor Mühendisi olmak istediğini ifade etti.
İskenderun Atatürkçü Düşünce Ortaokulu Müdürü Ali Tatlıcıoğlu, Hatay’da devlet okulu öğrencisi olarak 500 tam puanla gurur vesilesi olan öğrencileri İlker Zorlu’yu tebrik ederek, düzenli ve sistemli çalışmanın bir ürünü başarıda öğretmenleriyle olan iletişiminin de büyük etkisi olduğuna vurguladı.
Bir devlet okulu olan Atatürkçü Düşünce Ortaokulu Matematik Öğretmeni Nihal Gökpınar da, öğrencisi İlker Zorlu’nun azimli, kararlı, sistemli çalışan bir çocuk olduğunu belirterek, bu gururu yaşattığı için tebrik etti.
Çocuğunun elde ettiği bu başarıyla gururlandıklarını belirten anne Sibel Zorlu da, okulda öğretmenleriyle uyumlu, derslerini düzenli çalışan, evde sessiz bir ortamda ödevlerini yaparak sınava hazırlandığını söyledi.
Duygulu anların yaşandığı İskenderun Atatürkçü Düşünce Ortaokulu’nda, LGS şampiyonu İlker Zorlu annesi Sibel Zorlu’nun elini öptü ve sarılarak emeklerinden dolayı teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER