Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKörfez Akşam Lisesinden LYS Başarısı…

Körfez Akşam Lisesinden LYS Başarısı…

Özel Körfez Akşam Lisesi Müdürü Tahsin Sevin, Akşam liselerinin başarı oranlarının normal okullardan daha iyi durumda olduğunu savunarak, birinci yıllarında olmalarına karşın LYS başarısında %80’i yakaladıklarını söyledi. 

Akşam Lisesinde okuyan son sınıf öğrencilerinin üniversite giriş sınavlarında, ortaöğretim başarı puanlarının da yüksek olmasından dolayı çok önemli başarılar kazandıklarını belirten Körfez Akşam Lisesi Müdürü Tahsin Sevin “Okul birincisi, Hande Yılmaz, İstanbul Arel Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünü burslu kazandı” dedi.

Akşam Lisesinde eğitim görenlerin çeşitli üniversiteleri kazandığına da dikkat çeken Okul Müdürü Sevin “Çağatay Yazğan, Ankara Atılım Üniversitesi Ticaret ve Lojistik bölümünü burslu kazandı. Batuhan Şahin, Afyon Kocatepe Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünü kazandı. Can Akıncı, Kıbrıs, Mimarlık Fakültesini kazandı. Diğer öğrencilerimizde iki yıllık güzel bölümler kazanarak okulumuzun medarı iftiharı oldular. Onlara bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum inanıyorum ki Özel Körfez akşam lisesinde başarılar devam edecektir. Okulumuz örgün öğretim yapan ve eğitimde büyük bir boşluğu dolduran güzide bir okuldur’’ diye konuştu.

Tahsin Sevin, gündüz çalışıp, akşam okumak isteyen lisede iki yıl sınıf tekrarı yapan 18 yaşını dolduran, lisede beklemeli olan Açık öğretim Lisesi’nden bir türlü mezun olamayan öğrencilerinin kayıt yaptırabildiği bir okul olduğunun altını çizdi.

Körfez Akşam Lisesi Müdürü Sevin, ortaöğretim puan farkıyla üniversiteye hazırlamada, dershane deneyimli eğitim kadrosuyla eğitim verdiklerini de sözlerine ekleyerek 2015-2016 eğitim öğretim dönemi öğrenci kayıtlarının devam ettiğini de kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER