Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'da ‘Gökler Ordusunun Önde Gelenleri’ni Anma Ayini

İskenderun’da ‘Gökler Ordusunun Önde Gelenleri’ni Anma Ayini

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi‘nde Ortodokslar tarafından her yıl kutlanan ‘Gökler Ordusunun Önde Gelenleri’ni anma ayini düzenlendi. İskenderun’da Baş Melekler Mikail ve Cebrail anıldı. Kutsal ayini Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi pederi yönetti.

Baş Melekler Mikail ve Cebrail’i Anma Ayini

İskenderun’da her yıl Ortodokslar tarafından kutlanan “Baş Melekler Mikail ve Cebrail’i Anma Günü”özel bir ayin eşliğinde yapıldı.İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Pederi Dimitri Yıldırım tarafından düzenlenen özel ayinde Baş Melekleri anlatan İncil’den bölümler okundu.

Ortodokslular, Baş Melekler Mikail ve Cebrail’i Andı

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde Ortodokslar tarafından her yıl düzenlenen‘Gökler Ordusunun Önde Gelenleri’ni anma ayininde “Baş Melekler Mikail ve Cebrail’ anıldı.

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Pederi Dimitri Yıldırım tarafından yönetilen ayinde Allah’ın hizmetinde binlerce melek olduğu dile getirildi.

Tüm meleklerin başının ise Mikail ve Cebrail olduğunu belirten Yıldırım “8 Kasım, Melekler başı Mikail ve Cebrail’i anma günüdür. Mikail ‘Allah’ı temsil eden, Allah’ın Örneği’ Cebrail ise ‘Allah’ın Gücü-Kuvveti’ olarak bilinen meleklerdir. Ortodoks âlemi, 8 Kasım’da Baş Melekler Mikail ve Cebrail nezdinde bütün melekleri anarlar, bütün kiliselerde bayram yaparlar.” açıklamasında bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER