Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAlzheimer Hastası Ölü Bulundu!

Alzheimer Hastası Ölü Bulundu!

Hatay’ın İskenderun 4 gündür kayıp olan 70 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Düzova Modornevler Mahallesinde çalıların arasında ölü bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Maydonoz Park civarındaki bir inşaatta çalışan işçiler çalıların arasında hareketsiz yatan birini gördü ve durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri belirtilen yerde yatan kişinin yaşamını yitirmiş bir erkek cesedi olduğunu saptadı. Bu arada cesedin, bir süredir kayıp olduğu için ailesi ile emniyet ekipleri tarafından aranan ayrıca, sosyal medyadan da kayıp duyurusu yapılan 70 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Düzova’ya ait olduğu anlaşıldı.

Aileye haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Mehmet Düzova’nın çocukları sinir krizi geçirdi, emniyet ekipleri de aile yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Olay yerine yüzüstü yatmış bir vaziyette Alzheimer hastası Mehmet Düzova’nın cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ölümüyle ilgili detaylı veri toplamak için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER