Çarşamba, Ekim 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberŞefik Çirkin'den Lütfü Savaş Yorumu: "İYİ Partili Mevcut Başkanlarla Boy Göstersin"

Şefik Çirkin’den Lütfü Savaş Yorumu: “İYİ Partili Mevcut Başkanlarla Boy Göstersin”

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, sosyal medya hesabından İYİ Parti’nin görevden alınan başkanları ile resim paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ilişkin eleştiride bulundu. Çirkin, “Mevcut ilçe başkanlarıyla birlikte olsa, dertlerini dinlese daha iyi olacak” ifadesinde bulundu.

Şefik Çirkin’den Lütfü Savaş Yorumu: “Mevcut Başkanlarla Boy Göstersin”

Çok Seviyorsa, Nüfusuna Alsın

“Sayın BŞB Başkanı Lütfü Savaş, İYİ Parti’nin görevden alınan başkanları ile resim verirken, biraz da görevdeki ilçe başkanları ile görüşsün. Bu bir vefa ise, diğer başkanlarımız da kendisine çalıştı, onlara da vefa göstersin. Çok seviyorsa, nüfusuna alsın, bir kaç evladı daha olur bari!
Bu, bir partinin içişlerine karışmaktır ve siyasette bunu yapanların sonu iyi olmamıştır. Kendisine düşen, İYİ Partililerin sorunları ile ilgilenmektir, onlarla muhabbet etmektir. İYİ Parti, Millet İttifakı’nın bir bileşenidir, o kadar. İYİ Parti’yi CHP ile karıştırmasın! CHP’de doymayıp, İYİ Parti’nin kongrelerine de müdahil olacaksa, hodri meydan… Ama bize sorarsa, önce milletin kendisine emanet ettiği Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yönetsin. İhtiyaç var çünkü!” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER