Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberYükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kariyer Günleri’nin Konuğu Fuat Tosyalı Oldu

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kariyer Günleri’nin Konuğu Fuat Tosyalı Oldu

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kariyer günlerinin konuğu oldu.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kariyer Günleri’nin Konuğu Fuat Tosyalı Oldu

Yükseliş Koleji öğrencilerine elmas değerinde öğütler veren Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, hayat başarısına dair önemli ipuçları verdi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Yükseliş Koleji kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, işadamlarının yanı sıra, okul yöneticileri ve öğrenciler, okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşine katıldı.

Çakıl Taşının Elmasa Dönüşmesi

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel müdürü Aykut Davut Öktem, Fuat Tosyalı’nın ekonomik katkılarından söz ederek, elmasa dönüşen çakıl taşı hikayesini anlattı. Öktem, gençlerin bu tecrübeden faydalanması gerektiğine işaret etti.

Başarılı sanayici Fuat Tosyalı’nın sevdiği şarkıların seslendirildiği programda, okulun müzik eğitmenleri Yeliz Özonur ve Habib Gök büyük alkış topladı.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kariyer Günleri’nin Konuğu Fuat Tosyalı Oldu

Kendinize Misyon Belirleyip, O Doğrultuda İlerleyin

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, iş ve özel yaşamda başarılı olmanın sırlarını öğrencilere aktararak “Kendinize bir misyon belirleyip hayatınızı o doğrultuda sürdürdüğünüzde başarı da geliyor. Doğru zamanda doğru kararlar alın. Doğru ilişkilerden kopmayın. Burada edindiğiniz dostluklar sizin en büyük sermayenizdir. Ben bu yola çıkarken hedefimi belirlemiştim. O hedef doğrultusunda da en iyisini yapmak için çok çalıştım. Sadece hayal kurmak yetmiyor, gerekli çabayı da göstermek lazım” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER