Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİSTE'nin Azimli Öğrencilerine Rektörden Çorba Jesti

İSTE’nin Azimli Öğrencilerine Rektörden Çorba Jesti

Türkiye ve Hatay‘ın en geç üniversitesi olan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, gece mesaisinde, azimle kütüphanede araştırma yapıp finallere çalışan öğrencilere kendi eliyle çorba ikramında bulundu.

İSTE’nin Azimli Öğrencilerine Rektörden Çorba Jesti

İSTE, kısa sürede büyük başarılar kaydederek Türkiye’nin önemli üniversiteleri haline geldi.

İSTE, Öğrencilere Hizmetten Kaçınmıyor

İSTE Kütüphanesi’nde gece mesaisinin olduğu sırada, finallere çalışan, kitap okuyan ve ders çalışan öğrencilerle dolup taşıdı. Kütüphaneyi yaşam haline getiren öğrencileri göz ardı etmeyen İSTE Rektörlüğü tüm imkanlarıyla öğrencilerin yanında olmaya çalışıyor.

Gece mesaisinde Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Genel Sekreter Yahya Kılıç, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Sayın Kürşat Ergen, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Sayın Nurten Çelik ve Kütüphane personelleri hazır bulundu.

İSTE Rektörü Dereli, Öğrencilere Sıcak Şefkat İkram Etti

İSTE’nin Azimli Öğrencilerine Rektörden Çorba Jesti

Kütüphanede gece geç saatlere kadar çalışan öğrencilere kendi elleriyle çorba ikramında bulunan Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli çorbanın yanı sıra, bilgi, birikim, tecrübe, samimiyet, ilgi ve en önemlisi aile şefkati de ikram etti.

Rektör Dereli “İSTE Kütüphanesi’nde gece nöbetindeyiz, çorba ikram ediyoruz. İSTE’yene ev yapımı pasta ve portakal da var. Final imtihanlarına çalışan öğrencilerimizle hasbıhal ettik, başarılar diledik. Allah zihin açıklığı versin” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER