Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAYLADAĞLILARDAN İBRAHİM GÜL’E “SEN BİZİM İKİNCİ ALİ YILMAZ’IMIZ OLACAKSIN”

YAYLADAĞLILARDAN İBRAHİM GÜL’E “SEN BİZİM İKİNCİ ALİ YILMAZ’IMIZ OLACAKSIN”

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili adayı İbrahim GÜL Antakya’da Yayladağlılar derneğini ziyaret etti. Dernek üyesi çok sayıda Yayladağlı “Sen bizim ikinci Ali Yılmaz’ımız olacaksın” diyerek desteklerini dile getirdi. Uzun Yıllar Hatay Milletvekilliği yapan Merhum Ali Yılmaz Yayladağlılar için efsane bir siyasetçi olarak bilinir.

MHP Milletvekili adayı İbrahim Gül seçim çalışmalarında Yayladağlılar derneğini ziyaret ederek Antakya’da yaşayan Yayladağlılar ile bir süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

İbrahim Gül Yayladağı – Antakya yolunun MHP’nin koalisyon ortağı olduğu 57. Hükümet döneminde başlandığını aradan geçen  bu kadar yıla rağmen tamamlanmamış olmasından üzüntü duyduğunu belirterek. “AKP hükümetleri döneminde bu yol bir türlü tamamlanmamıştır. Yayladağı maalesef ihmal edilmiş bir ilçemizdir.  Yayladağı Merhum Ali Yılmaz’ın milletvekili olduğu dönemlerde aldığı hizmeti bir daha hiçbir dönem alamamıştır. İnşallah ben sizlere ikinci bir Ali Yılmaz gibi hizmet etmeyi bir kendime bir borç biliyorum. Merhum Ali Yılmaz’ı rahmetle minnetle ve Şükranla anıyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER