Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAŞKAN KİMYECİ; “ÇOCUK BAKICILIĞI KURSU İLE KADIN İSTİHDAMINA DESTEK OLACAĞIZ”

AŞKAN KİMYECİ; “ÇOCUK BAKICILIĞI KURSU İLE KADIN İSTİHDAMINA DESTEK OLACAĞIZ”

Hatay Sosyal ve Kültürel Kalkınma Derneği ile Antakya Belediyesi arasında “Arya Çocuk Bakıcılığı Kursu” konusunda protokol imzalandı.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin makamında gerçekleşen protokol imza törenine Hatay Sosyal ve Kültürel Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Cengiz ile daire müdürleri katıldı.

Hatay Sosyal ve Kültürel Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Cengiz protokol imza töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “ Hatay Sosyal ve Kültürel Kalkınma Derneği olarak SODES destek programı kapsamında 20 hanım vatandaşa sertifikalı çocuk bakıcılığı eğitimi verip, iş sahibi olmayan kadınların istihdamına katkıda bulunmak ve geleceğimiz olan çocuklarımızın nitelikli eğitim almalarını sağlamaktır. Söz konusu bireylerin istihdamından sonra Hatay ilindeki eğitimli çocuk bakıcısı ihtiyacı da karşılanmış olacak. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye projemize göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise konuşmasında; “ Şehrimizde her türlü istihdamın desteklenmesi konusunda Antakya Belediyesi olarak bugüne dek çeşitli alanlarda kurs imkânları sağladık. Bugün de burada sizlerin öneri ve desteği ile kadın istihdamını destekleyecek aynı zamanda geleceğimizin teminatı çocuklarımızı güvenilir, eğitimli ve deneyimli kişilere emanet etmemize olanak sağlayacak bir projeyi hayata sokma noktasında önemli bir adım atmış oluyoruz. Antakya Belediyesi olarak bizlere bu hizmeti sunma imkanı verdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER