Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberErdal Yılmaz'ın "Aynur Sultan"ı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erdal Yılmaz’ın “Aynur Sultan”ı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Körfez Gazetesi imtiyaz sahibi ve baş yazarımız Erdal Yılmaz’ın annesi aynı zamanda CHP kadın kolları eski başkanlarından Aynur Yılmaz (85), dün gece saatlerinde hayatını kaybederek tüm sevenlerini yasa boğdu.

Erdal Yılmaz’ın “Aynur Sultan”ı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aynur Yılmaz kısa bir süre önce rahatsızlanması sonucu özel bir hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahale ve tedavilere cevap veremedi.

Ferit Yılmaz’ın eşi, 3 çocuk annesi Aynur Yılmaz’ın cenazesi önce Modern Evler Mahallesi Şehit Bekir Çelik Caddesi No 69 adresinden ailesi ve sevenleri tarafından uğurlanırken daha sonra Cumhuriyet halk partisi İskenderun ilçe teşkilatının önüne getirildi.

Aynur Yılmaz’ın Sevenleri Cenaze Alanını Doldurdu

Cenaze törenine Cumhuriyet halk partisi Milletvekili Suzan Şahin, İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Arsuz Eski Belediye Başkanı Nazım Culha ve partililer katıldı.

Parti önünde okunan duaların ardından kısa bir açıklama yapan ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Bizlerde çok emeği olan bir başkanımızı uğurluyoruz mekânı cennet olsun” ifadesinde bulundu.

Erdal Yılmaz’ın “Aynur Sultan”ı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milletvekili Suzan Şahin “Partimiz için çalışan bir değeri kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum tüm ailenin başı sağ olsun” dedi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Erdal Yılmaz boğazı düğümlenerek yaptığı konuşmada herkesi duygulandırdı. Yılmaz, “Annemin isteğini yerine getirmek için bugün buraya getirdim. Sizlere minnettarım! Hakkınızı helal edin” sözlerini kullandı.

Diğer güncel İskenderun haberleri içinİskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için:Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER