Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHayalleri Gerçekleşen Kıbrıslı Ailesinden Güneş'e Teşekkür Ziyareti

Hayalleri Gerçekleşen Kıbrıslı Ailesinden Güneş’e Teşekkür Ziyareti

Hatay‘ın İskenderun ilçesi Emniyet Müdürlüğü‘nde görevli Yunus Timleri, geçtiğimiz günlerde nörofibromatizs hastası Meydan Mahallesi’nde oturan İhsan Kıbrıslı (24) ile kardeşi Yasin Kıbrıslı (16) kardeşlerin hayalini gerçeğe dönüştürmüştü. Babaları Kemal Kıbrıslı ile birlikte iki kardeş İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Hayalleri Gerçekleşen Kıbrıslı Ailesinden Güneş’e Teşekkür Ziyareti

Nörofibromatizs hastası olan İhsan Kıbrıslı (24) ile kardeşi Yasin Kıbrıslı (16) evlerine ziyarete gelen Yunus timlerine, en büyük hayallerinin yunus polisleriyle birlikte şehir turu atmak olduğunu aktardı. İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e Kardeşlerin talebi iletildi.Güneş, talebin yerine getirilmesi için ekiplere izin verdi.

Müdür Güneş’e Ellerinde Çiçeklerle Teşekkür Ettiler

İhsan ve Yasin kardeşler ile babaları Kemal Kıbrıslı Meydan Mahallesindeki ikametlerinden Yunus ekip otosuyla alındı. Baba Kemal Kıbrıslı oğulları İhsan ve Yasin ellerinde çiçekle Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in makamına polis eşliğinde geldi.

İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, polislik mesleğini çok seven genç konukları ve babalarını kapıda karşıladı ve kucaklaştı. Müdür GÜneş, NF (Nörofibromatozis) hastası 24 yaşındaki İhsan Kıbrıslı’yı makam koltuğuna kendi elleriyle oturttu.

Hayalleri Gerçekleşen Kıbrıslı Ailesinden Güneş’e Teşekkür Ziyareti

Emniyet Müdürü Güneş, Baba Kemal Kıbrıslı’ya “Onlar bizim evlatlarımız. İskenderun Emniyeti olarak her türlü maddi manevi arkanızdayız. Ayrıca ziyaretinize de geleceğim. Ne ihtiyacınız olursa olsun, telefonumu da vereceğim beni arayın, ulaşın” ifadesinde bulundu.

Baba Kemal Kıbrıslı da Emniyet Müdürlüğü Yunus ekiplerinin sürprizi karşısında çok duygulandıklarını, böyle bir şey beklemediklerini kaydetti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER