Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiKiev'de İntihar Ettiği İddia Edilen Mehmet Aydın, Kameralara Yakalandı

Kiev’de İntihar Ettiği İddia Edilen Mehmet Aydın, Kameralara Yakalandı

Çiftlik Bank ile binlerce kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçan Mehmet AydınKiev‘de saklandığı otele baskın yapılması üzerine 27. kattan atlayarak intihar ettiği iddia ediliyordu. Mehmet Aydın bu kez Brezilya‘da kameralara yakalanarak öldüğü haberlerini çürüttü.

Kiev’de İntihar Ettiği İddia Edilen Mehmet Aydın, Kameralara Yakalandı

132 bin kişiden topladığı paranın 500 milyon lirası ile firar eden Mehmet Aydın Brezilya’da görüldü.Özel bir dedektiflik bürosu ile yapılan anlaşma sonrası Interpol ve güvenlik birimlerinin yanı sıra dışarıdan da özel bir ekip Çiftlik Bank kurucusu Aydın’ı bulmak için çalışmalara başladı.

Tosuncuk’un Brezilya’da Olduğu Kesinleşti

Türkler, Brezilya’daki iki dedektiflik bürosu ile ortak çalışma yürüterek Aydın’ın yakalanması çalışmalarını kapsamında haftalık plan yapıyor.  Bu doğrultuda Aydın’ın ev adresi, kullandığı araba ve gittiği mekanları tespit etmek için sahadan çok fazla kaynak ile irtibata geçiyor.

Mehmet Aydın’ın Brezilya’da olduğu kesinleşirken, federal polisin de Aydın’ın peşinde olduğu kaydedildi. Ülkede Rio ve Sao Poulo gibi belli bölgelerde gezinen Aydın’ın fotoğraflarının çekilerek Interpol yetkilileri ile de paylaşıldığı öne sürüldü.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER