Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberİHH Suriyeli Fuad Muhammed'in Gözyaşlarına Tepkisiz Kalmadı

İHH Suriyeli Fuad Muhammed’in Gözyaşlarına Tepkisiz Kalmadı

Hatay‘ın Reyhanlı ilçesinin karşısında bulunan Atme kasabasında kurulan çadır kamplarında ailesiyle yaşayan Suriyeli 10 yaşındaki Fuad Muhammed, “babam öldükten sonra kimse bana ceket almıyor” diyerek yürekleri parçalamıştı. İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Fuad Muhammed’e mont ve bisiklet hediye etti.

İHH’den Suriyeli Fuad Muhammed’e Mont Yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriyeli Fuad Muhammed’in gözyaşlarına sessiz kalamadı ve küçük çocuğa mont ve bisiklet hediye etti.

İHH Suriyeli Fuad Muhammed’in Gözyaşlarına Tepkisiz Kalmadı

4 yıl önce ülkedeki iç savaş ve saldırılar nedeniyle Fuad Muhammed, 9 kardeşi ve annesi ile birlikte Halep kentinin güneyindeki evlerini terk etti. Babasını da Suriye içerisinde bir trafik kazasında kaybeden Muhammed, güvenli bölge olduğu için ailesiyle Hatay’ın Reyhanlı ilçesinin karşısında bulunan Atme kasabasında kurulan çadır kente geldi. Atme’de yokluk ve sefalet içerisinde yaşamaya başlayan Muhammed, ‘Ceketin nerede?’ sorusuna ‘Babam öldükten sonra kimse bana ceket almıyor’ cevabı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER