Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiOdatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu Gözaltına Alındı, Tepkiler Arttı

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu Gözaltına Alındı, Tepkiler Arttı

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu hakkında saat 04.00 sularında gözaltı kararı çıkarıldı. Sabah 9’dan sonra ifadesi alınacak olan Terkoğlu, sabah 04.00’dan beri gözaltında tutuluyor.

Barış Terkoğlu Gazetecidir, Sabaha Karşı Gözaltı Kabul Edilemez

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, “Barış Terkoğlu gazetecidir. Yapılan haberdir. Sabaha karşı gözaltı kabul edilemez”

 

“Barış, FETÖ’ye boyun eğmedi, kimseye eğmez. Zulmünüz arttıkça çirkin ve katlanılmaz oluyorsunuz. Barış, şimdi İstanbul emniyette. Barış Terkoğlu yalnız değildir. Derhal serbest bırakılmalıdır. Türkiye’nin doğru, dürüst olarak tanıdığı bir gazeteciyi sudan bir gerekçe ile sabaha karşı 04:00’da evinden gözaltına aldırmak savcılık mı? Daha akıllanmadınız mı? Özgürlükleri katlederek ne geçiyor elinize? Kim istiyor bunu? Sabah çağır gelsin ifadesini versin. Zulmünüz batsın.”

Libya Şehidinin Bilgileri Deşifre Edildi Diye Gözaltında

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Libya’da şehit olan MİT mensubunun bilgileri deşifre edildi diye Barış Terkoğlu gözaltında. İnsanın aklıyla alay etmeyin. Bu kişiyle ilgili haberler 1 hafta önce yapıldı. Üstelik Odatv soyadını kısaltarak haberi yaptı. Buna rağmen gözaltı. FETÖ tarzı bir kumpasla karşı karşıyayız” diyerek Terkoğlu’na destek verdi.

Kamuoyuyla Paylaşılan Bilgiyi Deşifre Ettiği için Gözaltında

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, “Kamuoyuyla daha önce paylaşılan bir bilgiyi ifşa etmekle suçlanan gazeteci Barış Terkoğlu sabaha karşı 04.00’de gözaltına alındı. Birçok farklı mecrada haber olan bir olay için gözaltı neden?” diye sordu.

“Barış Terkoğlu’na Destek için Emniyetteyiz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel,  “Sabaha karşı 4.00’da gözaltına alınan Barış Terkoğlu için İstanbul Emniyet Müdürlüğündeyiz. Farklı mecralarda defalarca haber olan bir olay için neden gözaltı neden Odatv???” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER