Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBelen'deki Feci Kazada, Baba Nuri Aslan Öldü

Belen’deki Feci Kazada, Baba Nuri Aslan Öldü

Hatay‘ın Belen ilçesinden İskenderun istikametine yol alan aracın sürücüsü olan 29 yaşındaki Erhan Aslan ve 81 yaşındaki baba Nuri Aslan, dikkatsizlik sonucu park halindeki kamyonun altına girmişti. Ağır yaralanan Baba Aslan kaldırıldığı İskenderun devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 29 yaşındaki Erhan Aslan ise özel hastanede yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Belen’deki Feci Kazada, Nuri Aslan ve Oğlu Erhan Aslan Öldü

Baba-Oğul, Belen’den İskenderun’a Son Yolculuğuna Çıkmış

Belen Gedik Mahallesi istikametinden İskenderun yönünde seyir halindeki Erhan Aslan yönetimindeki özel otomobil, bir anlık dikkatsizlik üzerine polis uygulama noktasını geçtikten sonra sağda park halinde bulunan kamyonun altına girdi.

Belen’deki Feci Kazada, Nuri Aslan ve Oğlu Erhan Aslan Öldü

Polis ve çevredeki vatandaşlar Baba Nuri Aslan ve oğlu Erhan Aslan’ı araçtan ağır yaralı olarak çıkardı ve sağlık ekipleri hemen yaralı baba-oğlu hastaneye kaldırdı.

Sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtilen 81 yaşındaki Baba Nuri Aslan İskenderun devlet hastanesine, 29 yaşındaki oğul Erhan Aslan ise özel hastaneye kaldırılırken, baba Nuri Aslan’ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER