Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAdana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi Açığa Alındı

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi Açığa Alındı

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi‘ne duyduğu bazı seslerden ötürü yatırılan 57 yaşındaki Hataylı Sultan Güner‘in gözlerini, hastalar tarafından ortak kullanılan salonda şizofren hastası 36 yaşındaki N.K isimli kadın küfür ettiği iddiasıyla parmaklarıyla oydu. Adana Valiliği tarafından yapılan açıklamada 7 personelin açığa alındığı duyurmuştu. Adana Valiliği tarafından yapılan açıklamada Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekiminin de açığa alındığı belirtildi.

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi Açığa Alındı

24 Şubat’ta Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’ne Yatırılmıştı

Hatay’ın Payas ilçesinde yaşayan ve psikiyatrik sorunlar yaşayan Güner, 24 Şubat günü, ailesi tarafından Adana’ya getirilerek, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’nde muayene ettirildi. 3 çocuk annesi Güner’i muayene eden doktorlar, yatarak tedavi görmesini istedi.

İddiaya göre, N.K., Sultan Güner’in kendisine küfür ettiğini ileri sürerek ona saldırdı ve daha sonra Sultan Güner’i yere yatıran N.K., gözlerini elleri ile çıkardı. Adana Valiliği daha önceden soruşturma kapsamında, 1 başhekim yardımcısı, 1 sağlık bakım hizmetlerinden sorumlu müdür, 1 destek ve kalite hizmetleri müdürü, 1 uzman doktor ile 3 hemşireyi görevden uzaklaştırmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, hastane başhekimini bugün itibariyle soruşturma kapsamında açığa alındığı açıklandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER