Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBisikletçiler Anıtkabir'de...

Bisikletçiler Anıtkabir’de…

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde, Bisikletçiler Derneği Antakya Temsilciliği üyesi bisikletçilerin Ankara çıkartması, dün Antkabir’de son buldu. 5 Kasım Perşembe günü, sabah Antakya Cumhuriyet Alan’ndan başlatılan “Atamızın Yolundayız” temalı bisiklet etkinliğine katılan Antakyalı bisikletçiler, 6 günde 680 km yol kat ederek Anıtkabir’e vardı.

Ankara’da, Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve diğer illerden gelen bisikletçiler ile buluşan Ethem Baklacı önderliğindeki ilimiz bisikletçileri, toplu halde geçtikleri Ata’mızın ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de saygı duruşunun ardından, şanlı bayrağımızı Ankara Anıtkabir’de, Ata’mızın mozolesine bıraktılar.
Bisikletliler Derneği Antakya Temsilcisi Ethem Baklacı, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da anmak ve onların at sırtında geçtikleri yolları demir atları ile geçerek, çektikleri zorluk ve sıkıntıları anımsamak ve anımsatmak amacıyla, 6 gündür arkadaşları ile birlikte çıktıkları bu anlamlı etkinliği kazasız belasız tamamladıklarını ifade ederek, ekipteki bisikletçi arkadaşlarının isimlerini şöyle sıraladı:
Arif GÜNYAŞAR, Sadettin YENİOCAK, Gazi Erdinç KUTLU, Savaş ASLANTÜRK, Şerafettin KAYA, Ufuk AKDENİZ, Çağdaş MÜBAREK, Mustafa KARAKAYA ve Serkan AZAP.
Dernek Başkanı Baklacı, ekipteki tüm arkadaşlarına gösterdikleri ilgi, heyecan, ATA sevgisi ve saygısı için teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER