Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaDünyadan HaberlerCoronavirüsün Bir Etkisi de Evli Çiftler Üzerine Yansıdı: "Hızla Boşanıyorlar"

Coronavirüsün Bir Etkisi de Evli Çiftler Üzerine Yansıdı: “Hızla Boşanıyorlar”

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve sosyal yaşantıyı yok denilecek seviyeye indiren coronavirüs nedeniyle avukatlar, boşanmaların arttığını, gece yarısını kendilerini arayan vatandaşların “boşanmak istiyorum” dediğini açıkladı.

Coronavirüsün Bir Etkisi de Evli Çiftler Üzerine Yansıdı: “Hızla Boşanıyorlar”

4 bin 400’ü aşkın insanın öldüğü ABD’de, salgından en olumsuz etkilenen kentlerden biri New York ‘ta yaşayan avukatlar oldu. Avukatlar, telefonlarının hiç susmadığını, gece yarısı bile çaldığını, insanların boşanmak istediğini belirtti.

ABD’de Boşanmalar Arttı

Avukatlardan Suzanne Kimberly Bracker, “İnsanlar birbirine tahammülü olmadığını fark etti. Gecenin bir yarısı pazarlama alanında yönetici olan bir müvekkilim aradı ve evde oturduğu süre zarfında kocasıyla çocukları dışında hiçbir ortak yanı olmadığını anladığını söyledi” dedi.

Kendilerini Hapishanede Hissediyorlar

Avukat Paul Talbert ise Manhattan’da lüks bir villada oturan bir adamın kendisini karısı ve çocuklarıyla hapishaneye konulmuş gibi hissettiğini aktardığını belirterek şöyle devam etti: “Şu anda dava açmamız mümkün değil ama sürekli arayıp ‘Davayı ne zaman açabiliriz’ diyor. Ben de sabretmesi gerektiğini, beklemesi gerektiğini anlatıyorum. Sürekli karısından şikayet ediyor.”

Tekstil firması sahibi bir kadının de arayıp boşanmak istediğini söylediğini belirten Talbert, “Uzun zamandır mutsuz olduğunu bu sürecin nihai kararı vermesine neden olduğunu söyledi. Boşanmak için sabırsızlanıyormuş. Sanırım bu süreç insanların tahammülünü azalttı ya da gitmeyen şeyleri daha net görmelerini sağladı” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER