Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Savaş Vekil Özel e Yanıt verdi:Görevini Yapmayan Karayollarıdır. O da iktidarın...

Başkan Savaş Vekil Özel e Yanıt verdi:Görevini Yapmayan Karayollarıdır. O da iktidarın emrindedir

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü  Savaş, İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı mevkiinde kaçış rampası ve teknik düzenleme için Karayolları tarafından başvurularına hala cevap verilmediğini söyledi

Karayollarını göreve davet etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı mevkiinde yaşanan TIR faciasıyla gündeme yeniden gelen kaçış rampası ve teknik düzenlemelerle ilgili 2015 yılından buyana İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi, İskenderun Emniyet Müdürlüğü, UKOME ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının sorumluluklarını yerine getirdiğini belirterek, başvurularına yanıt vermeyen Karayollarını göreve davet etti.
Vekil Özele Yanıt:Görevini yapmayan Karayollarıdır. O da iktidarın emrindedir

Savaş, programda AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel in “gerekli tedbirlerin alınmamasında sorumluluğu, ihmali veya kusuru bulunanlarla ilgili işin takipçisi olacağımı ve kamuoyumuz ile de bu gelişmeleri an be an paylaşacağımı ifade ediyorum” paylaşımına da yanıt verdi. Özel´e seslenen Başkan Savaş, “Bu konuda ihmali olanlardan gereğini istesin. Görevini yapmayan Karayollarıdır. O da iktidarın emrindedir” diye konuştu. Sosyal medya üzerinden HBB´yi sorumlu gösterenlere de seslenen Başkan Savaş, “Sorumluluk Karayollarının. Karayollarına gücü yetmiyorsa bağlı olduğu Ulaştırma Bakanlığına, olmuyorsa Cumhurbaşkanlığına ulaşsınlar” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER