Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberEmir Kaan Sevik, Vefat Etti

Emir Kaan Sevik, Vefat Etti

Ağır idiopatik aplastik anemi GHVD hastalığı ile 3 yıldır mücadele eden Antakya Özbuğday Ortaokulu öğrencisi Emir Kaan Sevik, vefat etti. Körfez Gazetesi ailesi olarak Emir Kaan Sevik’e Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Emir Kaan Vefat Etti

Körfez Gazetesi de Emir Kaan için Kampanya Başlatmıştı

Hastalığının 4.evresinde olan ve 2 kere kardeşinden ilik nakli olan ancak sonuç alamayan Emir Kaan için kampanyalar yapılmıştı.  Emir Kaan’a umut olmak isteyen vatandaşlar kampanyaya davet edilmişti.

İskenderun Körfez Gazetesi’nin çağrısı üzerine İskenderun Belediyesi Başkanı Fatih Tosyalı‘nın desteği ile başlatılan kampanya 22-25 Ocak günleri arasında saat 10:30 ve 18:00’de Atatürk Anıt Alanı Kızılay Noktası’nda yapılmıştı.

Emir Kaan, Böyle Yardım İstemişti

Emir Kaan genetik ikizine şu ifadeler ile seslendi:

 


“Dünyanın neresindesin? Kaç yaşındasın? Bilmiyorum.. Ama benim sana ihtiyacı var. Kök hücre nakli olursam iyileşecekmişim. Bunun için çok kişinin kök hücre bağışçısı olması gerekiyor. Hala kök hücre bağışcısı olmadıysanız sesime kulak verin. Tek umudum sizsiniz. Sadece ben değil benim gibi mucize bekleyen arkadaşlarıma da umut olun. Size en yakın kızılaya gidin. 3 tüp kan vererek kök hücre bağışçısı adayı olun ve en önemlisi olurda bir gün eşleşirseniz ASLA VAZGEÇMEYİN.”

Emir Kaan’ın Annesinin Yardım Çığlığı Böyle Olmuştu

etiketler: Emir Kaan Sevik, antakya, antakya haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER