Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporDefne Belediyesi 2. Futbol Turnuvasına farklı bir sloganla start veriyor: "DOSTLUK KAZANACAK

Defne Belediyesi 2. Futbol Turnuvasına farklı bir sloganla start veriyor: “DOSTLUK KAZANACAK


“Defneliler sahaya çıkıyor” sloganıyla geçtiğimiz yıl başlatılıp, başarıyla sonuçlanan futbol turnuvasının ikincisi bu yıl “Dostluk kazanacak” sloganıyla farklı bir anlam kazanıyor.
18 Mart’ta başlayacak turnuva için katılacak takımların en geç 11 Mart’ta kadar Defne Belediyesine bizzat başvurmaları ya da 231 40 05 nolu telefondan bilgi alabileceğini belirten mahalleler arası futbol turnuvası komitesi, turnuvaya katılmak isteyenlerin Defne nüfusuna kayıtlı ya da en az 6 ay Defne ilçesinde ikamet etme şartı ile 35 yaş ve üstü olmaları gerektiğini ifade ettiler.
HEDEFİMİZ; SAĞLIKLI BİR TOPLUM
Defne halkının birbiriyle tanışıp kaynaşması, keyifli anların yaşanmasına ortam sağlanması amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan futbol turnuvası ile ilgili görüşlerini açıklayan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, “Hatay genelinde en çok spor kulübünü ve sporcuyu barındıran Defne ilçemizde spora verilen önem, sağlıklı bir toplum anlayışının göstergesidir. Bu bağlamda sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren belediyemiz, sportif faaliyetleri de desteklemektedir. Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz ve başarıyla sonuçlanan futbol turnuvasının bu yıl ikincisini düzenlemekteyiz. Çok keyifli geçeceğini beklediğimiz turnuvaya tüm halkımız davetlidir” ifadesini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER