Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHURDA ARAÇLAR SATIŞA ÇIKARILDI YAMAN: YOL HARİTAMIZIN ADRESİ HİZMET

HURDA ARAÇLAR SATIŞA ÇIKARILDI YAMAN: YOL HARİTAMIZIN ADRESİ HİZMET

Defne Belediyesi ekonomik ömrünü tamamlayıp hurdaya ayırdığı araçların satış ihalesini son aşamaya getirirken, yeni araçlarla da araç filosunu güçlendiriyor.
Hurda araç satışının en kısa zamanda yapılacağını ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, yeni araçlarla makina parkının zenginleştirileceğini ifade ederek, “Yol haritamızın adresi hizmet olacak” ifadesini kullandı.
15 Mart’ta ihaleye çıkarılacak 15 hurda araçla ilgili ihale çalışmalarının son aşamaya geldiğini kaydeden Defne Belediyesine bağlı Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Encümen vasıtasıyla satışının yapılacağını belirtti.
Aralarında 4 adet kepçe, 2 adet kazıcı, 1 adet silindir, 1 adet römork, 1 adet greyder, 5 adet kamyon ve 1 otobüs olmak üzere toplam 15 adet hurda aracın satışı ile ilgili çalışmaların muhammen bedel tespiti için komisyon oluşturulmasının ardından Belediye Encümenin vasıtasıyla satış ihalesi gerçekleştirilecek.
Plakaları Trafik Tescil Müdürlüğünden düşürülerek, Çevre Bakanlığından lisans almış ilgili firmalara hurda fiyatı karşılığında satılacak olan hurda araçların kısa sürede elden çıkarılacağının bilgisini veren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Belediyeye kazandırılan yeni araçlarla makina parkına kazandırıldığını ifade ederek, “Belediyeye alınacak her yeni araç, makina parkımızı geliştireceği gibi hizmetlerimizin yaygınlaşmasına da katkı sağlayacaktır. Bu konuda ekiplerimizle birlikte belirlediğimiz yol haritamızın amacı, halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerimizin eksiksiz ve kalıcı olmasını sağlamaktır” ifadesini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER