Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘Kanatsız Melekler’ Resim Sergisi Açıldı

‘Kanatsız Melekler’ Resim Sergisi Açıldı

Geliri İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğine bağışlanmak üzere AVM’de açılan Ressam Pelin Özal Baki’nin ‘Kanatsız Melekler’ adlı resim sergisi ilgi gördü.

Ressam Pelin Özal Baki’nin, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yararına düzenlenen “Kanatsız Melekler” resim sergisi Prime Mall’da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Av. Nalan Akkülah, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Ressam Pelin Özal Baki ve dernek üyeleri ile konukların katılımıyla sergi açılışı gerçekleştirildi.

Sergiden elde edilen geliri, Dernek bünyesindeki çocuklara yönelik projelerde kullanılmasına olanak tanıyan Ressam Pelin Özal Baki’ye teşekkür eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, serginin anlamlı bir amaca hizmet edeceğini belirterek katkısı olan herkese teşekkür etti.

Sergiye ülke genelinden ressamların da tablolarıyla kattı verdiğini ifade eden Çakmaklı “Katılımcı ressamlarımıza, ressam Pelin Özal Baki’ye, Mersin’den gelerek sergimize katılan konuklarımıza, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a ve sergimize destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER