Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Belediyesi’nden Öğretmenler arası Resim Yarışması DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

İskenderun Belediyesi’nden Öğretmenler arası Resim Yarışması DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

İskenderun Belediyesi, ilçede görev yapan öğretmenler arasında, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında resim yarışması düzenledi. Yarışmada derece alanlara ödülleri ise dünkü kutlamada dağıtıldı. İskenderun Belediyesi’nin öğretmenler arası fotoğraf yarışması ve sergisi ile ilgili bilgi de veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sosyal ve kültürel etkinler düzenlemeye devam ettiklerini belirtti.
Tosyalı, şunları söyledi:
“Belediyemiz tarafından, 24 Kasım 2020 Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen fotoğraf yarışmasına, 20 Kasım 2020 Cuma günü saat 17.00’ye kadar başvuru kabul edildi. Yarışmaya, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, resmi ve özel okullarda, kurumlarda çalışan öğretmenler ve yöneticiler başvurabildi. Yarışmanın amacı; Öğretmenlerde fotoğrafçılığa olan ilginin artırılması, 24 Kasım etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz ile ilgili farkındalık oluşturmak ve Öğretmenlerimizin bireysel yeteneklerinin geliştirilmesi, potansiyellerinin ortaya çıkarılmasına destek olmaktır.”
Yarışmanın temasının; eğitim, öğrenci ve doğa olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Katılımın bedelsiz olduğu yarışmaya, her katılımcı, en çok 3 eserle katılabildi. Ancak sadece bir eseri sergiye dahil edilecek, ya da ödüllendirilecek. Yarışmada dereceye giren ilk üç kişiye, dün İskenderun’daki törende çeşitli hediyeler verdik.”
İskenderun Belediyesi’nin, 24 Kasım etkinlikleri kapsamında öğretmenler ile ilgili farkındalık oluşturma amacı taşıyan yarışmasında dereceye girenler, kutlama töreni kapsamında ödüllerini aldı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER