Pazartesi, Eylül 30, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVekil Şahin:"İktidar  Vatandaşına “evde kal,sen hiçbirşey düşünme , geçimin bana ait diyemiyorlar....

Vekil Şahin:”İktidar  Vatandaşına “evde kal,sen hiçbirşey düşünme , geçimin bana ait diyemiyorlar. İş yine başa,vatandaşa “iş bize “ düştü !”

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin  Korana tedbirlerine uyulmasının Yeterli olayacağını söyleyerek İktidar  Vatandaşına “evde kal,sen hiç bir şey düşünme , geçimin bana ait diyemiyorlar. İş yine başa,vatandaşa “iş bize “ düştü “dedi
Vekil Şahin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi.
Vekil Şahin

Çok değerli Hatay’lı hemşehrilerim

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilimizde de Covit-19 vakaları çok arttı. Bu vesile ile ilimizde bulaş riskini azaltmak için çeşitli koruma tedbirleri alınmış,sıkı denetimlere başlanmıştır. Bulaş riskini azaltmak ,sağlıklı kalabilmek,kendimizi ,sevdiklerimizi ve çevremizi korumak maksadıyla;tedbirlere uymak hem bir sorumluluk,hem de zorunluluk haline gelmiştir.

Maske-mesafe ve hijen kurallarına mutlaka uyalım.

Beklentimiz ve talebimiz halkımıza kira ,sigorta asgari ücretten az olmamak üzere geçim desteği verilmek suretiyle sokağa çıkma yasağı uygulanmasıdır. Tüm çağrılara bilim insanlarının uyarılarına ve hatta yapılan test sonuçlarının neredeyse %40’ı pozitif çıkmasına rağmen ;malesef ki ekonomik kaygılarla sokağa çıkma yasağı uygulamasının yapılamadığını artık hepimiz biliyoruz. Ülkeyi yönetenler Vatandaşına “evde kal,sen hiçbirşey düşünme “kiran sigortan, vergin, geçimin bana ait diyemiyorlar. İş yine başa,vatandaşa “iş bize “ düştü !

Pandemi koşullarına uygun iletişim yollarını denemeliyiz.

Yasak olsa da ,olmasa da mümkün olduğu kadar sokağa çıkmamalı, kalabalık içerisinde olmamalı ,daha uzun ayrılıklar olmaması ve hastalığın acılarını yaşamak için, ziyaretlere ara vermeliyiz. Pandemi koşullarına uygun iletişim yollarını denemeliyiz.
Bizler de bu süre içerisinde pandemi koşullarında iletişim kurmaya çalışıyoruz.
Sağlık ve huzur diliyor bir an önce bu salgın hastalığın son bulmasını temenni ediyorum.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER