Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay da Esnaf odaları Ticaret odaları ve borsalar 1 hafta boyunca kapatma...

Hatay da Esnaf odaları Ticaret odaları ve borsalar 1 hafta boyunca kapatma tavsiyesinde bulundu

Hatay ilindeki Esnaf Odaları Birliği, birliğe bağlı Odalar ile Hatay ilindeki Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları tavsiye kararı alarak 07.12.2020 Pazartesi gününden itibaren 1 hafta boyunca işyerini kapatıp hem kendimiz hem de çalışanlarımızın evimizde izole olmasını böylelikle sosyal hareketliğin azaltılmasını Sivil Toplum Kuruluşları olarak tüm Esnaf ve Tacirlerimize tavsiye ettiler


Nizar Hayzaran tarafından kamuoyuna yapılan açıklama şöyle:

“Covid-19 salgını ilimizde ve ülkemizde hızla yayılmış olup vaka sayısı, hasta sayısı ciddi boyutlara ulaşmıştır. Salgın sebebiyle ölüm vakaları içimizi acıtmaktadır.
Pozitif vaka artışı sağlık sistemini dolayısıyla sağlık çalışanlarımızı oldukça zorlamaktadır. Hatay ili son günlerde vaka sayısı bakımından ilk sırada gelen iller arasına girmiştir.
Sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmak, kendi ve çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla Hatay ilindeki Esnaf Odaları Birliği, birliğe bağlı Odalar ile Hatay ilindeki Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları olarak iş bu tavsiye kararını alıyoruz.
Gıda üretim, toptan ve perakende satışı yapan işleri hariç 07.12.2020 Pazartesi gününden itibaren 1 hafta boyunca işyerimizi kapatıp hem kendimiz hem de çalışanlarımızın evimizde izole olmasını böylelikle sosyal hareketliğin azaltılmasını Sivil Toplum Kuruluşları olarak tüm Esnaf ve Tacirlerimize tavsiye ediyoruz.
Böylelikle salgınla mücadele sürecine hep beraber katkı vermiş olacağız. Önce sağlık önce yaşam.
Saygıyla Kamuoyuna duyurulur.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER