Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİGC’YE ZİYARETLER

İGC’YE ZİYARETLER

*İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler sürüyor. Avcılar ve Atıcılar Derneği, Ülkücü İşçiler Derneği ile Memur-Sen Cemiyet Yönetimi’ni ziyaret ederek, başarılar dilediler.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ilgi odağı olmaya devam ediyor.
İlk ziyaret İskenderun Avcılar ve Atıcılar Kulübü’nden geldi. Dernek Başkanı Hüseyin Vural ve Yönetim Kurulu üyeleri, İGC Başkanı Veysel Cıncık ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.
Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kıcı mevkiine yapmayı planladıkları atış alanı için çalışmalarının sürdüğünü belirtti. 19 dönümlük bir arazinin içinde 2-3 dönümlük bir bölüme poligon yapacaklarını ifade eden Başkan Hüseyin Vural polis, jandarma gibi resmi kurumların atış için Antakya’ya gitmekten kurtulacaklarını belirtti.
8 Mayıs’da tek Karayılan da 16.kez tek kurşun ve trap atış yarışmalarının düzenleneceğini belirterek, şunları söyledi:
“Bu yarışmamız büyük ilgi görüyor. Bu yıl amatör trap, tek kurşun ve profesyonel trap dallarında yapılacak ve her kategoride ilk 5’e ödüller verilecektir. Ödüllerimiz arasında av silahları, avcı yelekleri, tüfek kılıfı da bulunuyor. İlk 5’e gireceklerin tamamına madalya da vereceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu yarışmamıza çok sayıda avcının katılımını bekliyoruz. “
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ
Ülkücü İşçiler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de İGC’ye nezaket ziyaretinde bulundular.
Başkan Erkan Demir, Hatay ve Osmaniye genelinde faaliyet gösteren bir dernek olduklarını, yaklaşık bin 600 üyeleri olduğunu,hem işçilerin haklarını savunduklarını hem de onlara sosyal faydalar sağlamaya çalıştıklarını belirtti.
Osmaniye’den de üyeleri olduğuna dikkati çeken Demir, ‘’şu sıralarda üyelerimizin indirimli alışveriş yapmaları için bazı mağazalar, marketlerle görüşmeler yapıyoruz. “dedi. Türkiye genelinde 1 milyonun üzerinde üyeleri olduğunu, Genel Merkez’e bağlı en çok üyesi olan şube olduklarını ifade eden Demir, ‘’Hiçbir sendikayla, siyasi partiyle ilişkimiz bulunmuyor. Biz İsdemir’de çalışan işçileriz. Bizim sloganımız, ‘işçilerin birliği ve dirliği için doğru adım“dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da, İsdemir’de sendikaların mücadelesinin durumu belirginsizleştirdiğini ifade ederek, ‘’maalesef bu hareketler yüzünden her iki sendikada yetki alamadı. Bizim tek isteğimiz işçilerin çıkarı ama mücadele sonuç getirmedi. Bu durumda ne sendikalar ne de işçiler kazanamadı.” Dedi.
MEMUR SEN ZİYARETİ
İGC’ye diğer ziyaret Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların yöneticileri tarafından gerçekleştirildi.
Memur-Sen Başkanı Ömer Kabaklı , Eğitim Bir-Sen Başkanı İbrahim Tuncer, Birlik Haber-Sen’den Enes Koğce ile Hakan Aslan, Bam Bir Sen ilçe Temsilcisi Ersin Kaya ile Büro Memur Sen Temsilcisi Harun Kanalan ‘ın yaptığı ziyaret, sohbet ile geçti.
Başkan Ömer Kabaklı, İGC Yönetimine hayırlı olması dileklerini iletti.
İGC Başkanı Veysel cıncık da konuşmasında, cemiyet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER