Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberGürcan Eker:"Amacımız Siyaseti Sanatla Birleştirmek!"

Gürcan Eker:”Amacımız Siyaseti Sanatla Birleştirmek!”

İYİ Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı Gençlik ve Kadın Kollarının oluşturduğu Sanat Kolları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker’in nezaretinde İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Özkayhan , Osman Can, Atakan Evin ve Gökhan Korkmaz’ın koordinesinde İYİ Parti Sanat Kolları geri dönüşüm ve atık malzemelerle, el emeği, göz nuru ürünler geçtiğimiz cuma günü basın mensuplarına tanıtıldı.

İYİ Parti Dörtyol ilçe başkanı Gürcan EKER açıklamasında; “Öncelikli hedefimiz, geride kalan yerel seçim süresinde halkımıza projelerimiz arasında olan tarım ve sanat üzerine şehrimize katkıda bulunacağımız sözünü vermiştik. Seçimi kaybetmiş olmamız sözümüzün bittiği anlamına gelmemektir. Biz söz verdiğimiz gibi Dörtyol’a sanatsal katkılar, sanat evleri, sanat sokakları kurma ve tarım çalışmaları üzerine hedefimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. Destek almamız gereken yerlerle irtibat kuracağız.

Bu çalışmalarımız özellikle son dönemlerde Dörtyol’da İYİ PARTİ TEŞKİLATI olarak, siyasi ilerleyiş tarzımıza anlam veremeyenleri aydınlatma niteliğindedir. Halka hizmet etmenin bir yolu da siyasetten geçer. Velakin Türkiye’de siyaset dendiğinde artık akla ilk gelenler; ihaleler, yandaş kayırmalar, İşkur üzerinden hakim baskı ekseninde olan yönetim şekli olmuştur.
İYİ parti olarak seçim süresi boyunca Dörtyol adına, tarıma ve sanata önem vereceğimizi defalarca vurgulamıştık. Dünyanın başına bela olan covid-19 virüsü ve pandemi süreci, buna bağlı yasaklar tarımın önemini açık ve net bir şekilde gözler önüne sermiştir. Biz teşkilat olarak yaşamı güzelleştirip, insana ve çevresine değer katan sanatın öneminin ne olduğunu net biliyoruz.
“Yaşadığın yeri cennet yapamadığın müddetçe, kaçtığın her yer cehennemdir” şiarını en güzel açıklayan SANATI SİYASETLE yada SİYASETİ SANATLA birleştirecek vizyonun, bilgi birikimin varsa en güzel örnek olacaktır. Sanatı olmayan bir memleketin kanatları eksik kalır sözümüz boşuna değildir.” dedi.
Yapılan açıklamaların ardından ikramlarda bulunuldu ve vücuda getirilen eserler hakkında basın mensuplarına bilgiler verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER