Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberALİKEV, 8 Mart dolayısıyla hazırladığı sertifikalar için destek bekliyor

ALİKEV, 8 Mart dolayısıyla hazırladığı sertifikalar için destek bekliyor

 

Eğitimden sanata, birçok alanda ortaya koyduğu üretimler ve desteklerle toplumsal bir farkındalık yaratan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çağrıda bulundu.

 ALİKEV, 8 Mart dolayısıyla hazırladığı sertifikalar için destek bekliyor

Bu konudaki mesajda, “8 Mart Kadınlar Günü’nde, Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın 8 Mart için hazırladığı sertifikalardan alarak, hem emekleri ve güçleriyle dünyayı değiştiren kadınların eşit ve özgür gelecek dileğine ortak olabilir, hem de ‘düşlerinde özgür dünya’ olan gençlere destek olabilirsiniz” denildi.

ALİKEV, bünyesinde oluşturduğu Sanatçı Fonu için başvuruları da almaya devam ediyor

Bu arada ALİKEV, bünyesinde oluşturduğu Sanatçı Fonu için başvuruları da almaya devam ediyor. Konuya ilişkin bilgi veren, ALİKEV Genç Sanatçı Fonu Yürütücüsü Şeyma Keskin, “Bu sene fona başvuruda bulunmak isteyen sanatçıların, 18 yaşından gün almış ve 30 yaşını geçmemiş olması gerekiyor. Başvurular için herhangi bir şehir şartı aramıyoruz. Türkiye’de ikamet ediyor olmak koşuluyla, tüm illerden başvuru yapılabilir. Yaş şartını sağlayan genç sanatçılar, Alikev.org üzerinden ilgili dosyaları hazırlayarak gsf@alikev.org’a mail atabilir ve 31 Mart saat 12:00’ye kadar fona başvurabilirler” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER