Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberİYİ Parti heyeti ATSO'da

İYİ Parti heyeti ATSO’da

Hatay’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve esnafı ziyaret etmek üzere ilimize gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şenol Sunat ve beraberinde bulunan İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çetin, GİK Üyeleri Burhanettin Kocamaz ve Mine Baş, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Bir takım incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şenol Sunat ve beraberindeki heyeti Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Taner Özkaya tarafından ATSO Hizmet Binası’nda karşılandı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şenol Sunat  başkanlığında oluşan heyet daha sonra ATSO Toplantı Salonu’na geçerek ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in Hataylı sanayici ve iş insanlarının yaşadıkları sorunlar ile ilgili kısaca bir brifing verdi. ATSO Toplantı Salonu’nda İYİ Parti Heyeti’ne bilgiler veren ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın 2011 yılından sonra komşu ülkede başlayan iç savaş sürecinden çok etkilendiğini, gelinen noktada iktidar partisi mensuplarından acil olarak Göç ve Entegrasyon Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini, Hatay’ın nüfusunun yüzde 40 arttığını belirterek Hatay’ın sorunlarının çözülmesi noktasında muhalefette görev yapan siyasi partilerin sorunları sık sık gündeme getirerek çözülmesi için girişimlerde bulunmasını istedi.
ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in verdiği brifingi dikkatle dinleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şenol Sunat yaptığı kısa konuşmada, Türkiye genelinde yasakların, yolsuzlukların ve yoksulluğun devam ettiğini, mevcut iktidarın sorunları çözmekten uzak olduğunu, dolayısıyla vatandaşların iş ve aş talep beklentilerine cevap veremediğini, Hataylı sanayici iş insanları ve esnafının sorunlarının çözülmesi konusunda iktidarın yetersiz kaldığını, verilen ve açıklanan destek paketlerinin yetersiz olduğunu belirterek İYİ Parti’nin iktidarında bu sorunların kökten çözüleceğini söyledi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER