Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayAdalet Nöbeti sırası EMO' da

Adalet Nöbeti sırası EMO’ da

Kısa adı HAMOK olan Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu bünyesinde düzenlenen Adalet Nöbeti’nde, Mimarlar Odası’nın geçtiğimiz hafta, İnşaat Mühendisleri Odası’nın da önceki akşam gerçekleşen nöbetlerinin ardından sonraki  nöbet, 7 Haziran Salı günü gerçekleşiyor. Bu kez nöbet sırasını, Elektrik Mühendisleri üstlenecek.
Adalet Nöbeti sırası EMO’ da
 Hatay İnşaat Mühendisleri Odasının konu ile ilgili paylaşımı şöyle oldu:
“Gezi davasında alınan hukuksuz karara ve tutuklamalara karşı Mimarlar Odası Hatay Şubesi’nin 29 Nisan 2022 tarihinde başlattığı Adalet Nöbeti’ni diğer Odaların nöbeti devralacağı şekilde sürdürme kararı almıştık.
Her hafta gerçekleşecek olan Adalet Nöbeti’nin ilki, 24 Mayıs 2022 tarihinde Mimarlar Odası Hatay Şubesi’nde gerçekleşmişti. Her hafta gerçekleşecek olacak olan Adalet Nöbeti’nin ikincisini, İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi olarak devraldık. Önümüzdeki haftaki nöbeti, 7 Haziran 2022 (Salı Günü) TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği devralacaktır.
Bugün, milyonların meydanlara çıktığı, demokrasi, adalet ve özgürlük taleplerini haykırdığı, dayanışmanın güzelliği ile büyüyen Gezi’nin 9. yılı. Gezi’nin 9. yılını selamlıyor, hayatını kaybeden yurttaşlarımızı saygıyla anıyoruz.”
1
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER