Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolADD 'den MMK 'ya Plaket

ADD ‘den MMK ‘ya Plaket

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar ve Atatürkçü Düşünce Derneği Payas Temsilcisi Faruk Soysal, insana hizmet etme bilinci ile üretim yapan, etik çalışma prensipleri ile doğru ve hızlı çözümler üreten ve bölgemize değer kazandıran MMK Metalurji ve Liman İşletmeciliği A. Ş. yi ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar ve Atatürkçü Düşünce Derneği Payas Temsilcisi Faruk Soysal’ı ziyarette MMK Metalurji ve Liman İşletmeciliği A. Ş. Yatırım ve Destek Hizmetler Müdürü Cengiz Aslan karşıladı.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar gerçekleştirdikleri ziyarette bir açıklama yaparak; “MMK Metalurji ve Liman İşletmeciliği A. Ş. bireye ve çevreye saygıyla yaklaşan sosyal odaklı bir şirkettir. Çalışanları için sağlık ve güvenlik alanındaki tüm kanuni gereklerin uygulanması, çalışanların gelişimi ve eğitimi için imkanlar oluşturulması, üretim sürecinden kaynaklanan çevre etkilerinin minimuma indirilmesi için tedbirlerin hayata geçirilmesi, doğal kaynaklar ve enerji kaynaklarının etkin kullanılması ve atıkların geri dönüşümü hususunda projelerin hayata geçirilmesi noktasında ortaya koyduğu hassasiyetle dikkat çekmekte ve takdir toplamaktadır. Özelikle Derneğimizin Dörtyol Şubesi ve Payas Temsilcilikleri ile yaptıkları işbirliği nedeniyle bu gün Payas Temsilcimiz Faruk Soysal ile birlikte MMK Metalurji ve Liman İşletmeciliği A. Ş. ye plaket takdim etmek istedik. Kabullerinden dolayı sayın MMK Metalurji ve Liman İşletmeciliği A. Ş. Yatırım ve Destek Hizmetler Müdürü Cengiz Aslan’ a teşekkür ediyoruz.” dedi.

MMK Metalurji ve Liman İşletmeciliği A. Ş. Yatırım ve Destek Hizmetler Müdürü Cengiz Aslan’da ziyaretten ve gösterilen nezaketten duydukları memnuniyeti ifade etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER