Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAFRİN ŞEHİDİ BURAK TATAR ERZURUM’DA TOPRAĞA VERİLDİ…

AFRİN ŞEHİDİ BURAK TATAR ERZURUM’DA TOPRAĞA VERİLDİ…


Suriye’nin Afrin bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) görevlisi 23 yaşındaki Burak Tatar’ın cenazesi memleketi Erzurum’da toprağa verildi.
UMKE personeli Şehit Burak Tatar için Erzurum 112 Acil Komuta Merkezi önünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, çok sayı da UMKE, 112 Acil Komuta Merkezi personeli, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Düzenlenen cenaze töreninde şehidin babası Yahya Tatar, annesi Hülya Tatar ve yakınları tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Törenin ardından Şehit Tatar’ın arkadaşları tabutun üzerine karanfil bıraktı. Bazı yakınları fenalık geçirdi. Bekar olan şehit UMKE görevlisi, kentteki Narmanlı Camii’nde cenaze namazının kılınmasının ardından Güzelova Mahallesi’nde toprağa verildi.
FIRAT KALKANI HAREKATI’NDA DA GÖNÜLLÜ GÖREV YAPMIŞ
Sağlık Meslek Lisesi’ni 2013 yılında bitirdikten sonra Narman ilçesinde göreve başlayan Burak Tatar, 2016’da ise Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun oldu. Yüksekokulu bitirdikten sonra UMKE’de çalışmaya başlayan Burak Tatar’ın, Nusaybin’de ve ‘Fırat Kalkanı Harekatı’nda da gönüllü olarak görev aldığı belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER